Hvordan Lage En Deigruller

Pin

Forfatter: | Sist Oppdatert:

Deiguller har mye samme funksjon som rullepinner; selv om de brukes til å jobbe med mindre mengder deig. Mens en rullestift kan måle mer enn en fot lang - en deigull er vanligvis omtrent 6-tommers bred. Dette er best brukt for rullende ting som kringle eller phyllo deig. De er kommersielt tilgjengelige i mange stiler, og er vanligvis laget av materialer som plast, marmor og tre.

Du finner deiguller som er nyttige når du lager fine bakverk.

Trinn 1

Merk midten av diameteren av 3-tommers dowel og klemme den på enden, vinkelrett på 1¼-tommers borekrone. Bor et hull helt gjennom dyvelen. Dette vil bli brukt som ruller.

Trinn 2

Merk omkretssenteret på en tommers diameter dowel, ½ tommer fra hver ende. Fest klemmen til boretrykket horisontalt - og bor et 3/16-tommers hull gjennom hvert merke. Sørg for at hullene er parallelle med hverandre.

Trinn 3

Merk midten av diameteren på den ene enden av hver av de 6 tommers lange, 1-tommers dowels. Klem dem på plass, en om gangen, og senk et 3 / 16th-tommers hull i endene. Gjenta prosessen i motsatte ender.

Trinn 4

Mål og merk 1/2-tommers fra begge ender av den andre 8½-tommers dowel. Klem på plass og bor et 3/16-tommers hull i begge ender. Igjen, vær sikker på at hullene er parallelle med hverandre.

Trinn 5

Sand alle delene til en jevn overflate. Lakk alle brikkene. Selv om valgfritt, er lakket sterkt anbefalt. La det første lakklaget tørke og påfør et annet lag.

Trinn 6

Skyv 1-tommers dowel gjennom midten av 3-tommers dowel. Bruk tre lim til hullene i 1-tommers dowel - slutthullene til de 6 tommers duggene - og to spiralrissede dowel pegs.

Trinn 7

Juster hullene på 1-tommers dowel med de forsenkede hullene i 6-tommers dowels. Fest hammerene riktig på plass ved hjelp av trehallen. Tørk av alt overflødig lim.

Trinn 8

Juster hullene i den andre 8½-tommers dowel med de forsenkede hullene til de 6-tommers dowels som er festet til 8 ½ tommers dowel.

Trinn 9

Påfør tre lim til hullene og de to gjenværende spiralformede dowel pinnene; og hamre dem på plass gjennom toppen av 8 ½ tommers dowel.

Trinn 10

Tørk av alt overflødig lim, og la deigullet tørke helt.

Pin