Kokekunskaper Til Nederlandsk Ovn

Pin

Forfatter: | Sist Oppdatert:

En nederlandsk ovn er en rund, dyp grytepotte som var det viktigste kokekaret i kolonialtiden, og for bosettere i det amerikanske vesten. Disse grytene var opprinnelig laget av tungstøpejern, men begynte å bli produsert i aluminium i det 20. århundre. Interessen for nederlandsk ovnlaging har økt nylig, kanskje på grunn av den "grønne" bevegelsen, som fokuserer på selvtillit. Skoler har oppdaget å lære å lage fullmatte måltider i nederlandske ovner.

En smakfull stewkoker i en nederlandsk nederlandsk ovn.

Grunnleggende om nederlandske ovnklasser

Du kan lage et nederlandsk ovnmåltid over varmt kul.

nederlandske ovnlagerklasser lærer å lage mat uten strøm eller et vanlig ovnområde ved å bruke små mengder varm kul eller ved å suspendere potten over et bål. Klasser holdes alltid utendørs og læres av erfarne camping- og utendørs matlagere. Klassene kan også bli undervist på universiteter som har et tilknyttet utendørssenter. Den internasjonale nederlandske ovnforeningen, en organisasjon dedikert til å bevare kunsten med svartkoker, viser sine kapitler etter stat, slik at du kan finne en nærliggende klasse.

Dutch Oven University - Abbotsford, Wisconsin

Erfarne reisende og nederlandske ovnentusiaster Julie og Greg Miklaszewicz tilbyr en læreplan på deres Wisconsin RV Outpost, som inkluderer riktig rengjøring og krydder teknikker og bruker paisjong / press over et bål. Hvis du ikke kan gå til Wisconsin i klasser, kan du sjekke nettstedet deres, som inneholder detaljer om emner, videoer og informative lenker.

Wild Vistas Adventures - Cerrillos, New Mexico

, i nærheten av Santa Fe, New Mexico, tilbyr en rekke nederlandske ovnlagerklasser, fra en dags seminarer som dekker brann og kullpreparasjon og brødbakking til en familiecampingklasse som også lærer teltcamping og villmarksoverlevelsesferdigheter som kartlesing og orientering. Nyt historiefortelling og leirspill og sanger om kvelden. Alle forsyninger og campingutstyr leveres.

Idaho State University - Pocatello, Idaho

Dette programmet, en forlengelse av Idaho State University via sitt utendørssenter, tilbyr to programmer for å lære å lage mat ved hjelp av en nederlandsk ovn. PEAC 182A-klassen lærer grunnleggende matlaging og måltidsplanlegging. Gjestekokkene gir nattlige demonstrasjoner, og studentene velger oppskrifter, kjøper mat og tilbereder sine egne måltider. PEAC 182C er Advanced Dutch Oven Cooking, og utvider seg på forrige kurs. Stor gruppe måltid planlegging, catering og konkurransedyktige matlaging runde ut programmet.

Pin